ALDRIG! Du får inte jobba För oss!

Men vill du däremot jobba med oss!? Då är vi redo att välkomna dig in i familjen vi kallar Liberi Entreprenad. Ett traditionellt CV i all ära, det är värdefullt att få ett kvitto på de kompetenser du besitter. Men vi kommer inte lägga alltför stort värde i dina tidigare titlar. Vi tänker inte så.
Istället vill vi veta vem du är, vad du är bäst på, vad du drömmer om, och vad du tänker att vi kan åstadkomma tillsammans.

Varför finns vi:
För oss är det mest fundamentala målet med varje uppdrag lika enkelt som oföränderligt. Vi skall skapa utrymmen optimerat för ändamålet där boende/hyresgäster/besökare trivs.
Våra uppdragsgivare är de som anlitar oss, men egentligen är det inte dem som står i vårt absoluta fokus. Låter det konstigt? Det tycker inte vi. 

Vi fokuserar på de människor som kommer spendera timmar, dagar, veckor, månader och år i de utrymmen vi skapar och förädlar.
Vårt arbete kommer utvärderas av dessa personer varje minut från det att vi tagit bort den sista maskeringstejpen, satt den sista listen och torkat av den sista fogen.
Varje dag kommer vårt arbete granskas och utsättas för det dagliga livet med allt vad det innebär. Om dessa personer är nöjda med lokalerna de vistas i, kommer våra uppdragsgivare vara nöjda med vårt arbete. På så sätt bygger vi långsiktiga relationer med genuint nöjda kunder. Det är därför vi finns!

Vem vi letar efter:
Vi växer just nu med fart och kontroll. För att bibehålla kontrollen så söker vi främst efter Platschefer och Arbetande Förmän. Samtidigt lyssnar vi på vem Du är, vad Du har för kompetenser och tillsammans utformar den mest lämpade tjänsten för Dig. Det tror vi är det bästa sättet för att kunna erbjuda en arbetsmiljö Du långsiktigt kommer trivas i. Vi tar hand om dig, så du kan ta hand om våra kunder. 

Vårt löfte:
Som kollega delar du med dig av en det finaste som finns att tillgå, något som du inte kan få tillbaka. Din tid! Därför är det viktigt att den tid du spenderar med oss känns lika värdefull och viktig, som utvecklande och utmanande. Vi ser en anställning som ett livslångt åtagande. Ett åtagande som skall vara lika hålllbart och stimulerande nu, som i många år framöver. Hur lyckas vi med det?
Det är ganska enkelt…

Vi på Liberi pratar med varandra, vi lyssnar på varandra, vi bryr oss om varandra och vi tar hand om varandra. Det är vi som är Liberi Entreprenad, en arbetsplats full av möjligheter men fri från överaskningar.

Så låt oss sätta oss ner och prata för att se om vi kan hitta en framtid tillsammans. Första steget börjar med din presentation av dig själv som du skickar till info@liberi.nu.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Liberi Entreprenad – Fritt från överraskningar!